Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


maandag, mei 29, 2006

Chateau de Namur



Originally uploaded by koen barboomba.
Het was Marlene Dietrich die zei: "It's the friends you can call up at 4 am that matter." Gelukkig bevinden Curly en ik ons in rustig vaarwater en hoeven we onze vrienden om 4 uur in de ochtend niet op te bellen. Omgekeerd staan we natuurlijk wel klaar :-) Vriendschap is een mooi geschenk en dat mochten we een tijdje terug ondervinden toen onze vriendenkring ons een culinair weekend in een kasteel naar keuze aanboden. De keuze viel uiteindelijk op Chateau de Namur afgaande op site en beschrijving. Vooraf een bezoek aan Namen gebracht waarbij de oude stad best charmant te noemen is en de Bretoense pannekoeken heerlijk smaken. Moeten we het hier ook over het slechte weer hebben dat ons nu al maanden teistert? We bleven gelukkig van het ergste gespaard maar eens in ons Chateau ingecheckt goot het bakken water.

En grand gala naar het restaurant waar we 90 minuten later weer buiten waren want het moest blijkbaar allemaal snel gaan. Waarschijnlijk zijn Curly en ik rotverwend waar het op resto aankomt want hoewel het menu zeker de moeite was misten wij nét dat tikkeltje meer dat we verwachten van een gastronomisch menu. Gelukkig was er de roomservice achteraf en vooral de nachtelijk rust tussen de bossen was een geschenk op zich. Na het ontbijt naar de Citadel getrokken waar Koen zijn afwijking wat "treintjes" betreft ten volle heeft mogen beleven tot schaamte van Curly. Na de verplichte vaderlandse geschiedenis nog wat rond gereden in buurt en tot de bevinding gekomen dat als je 1 Waals dorpje gezien hebt je meteen al de rest ook links kan laten liggen. Spontin was de uitzondering wegens kasteel en vooral de aanwezigheid van horeca.

De geplande wandeling (we zijn écht waar tot aan het startpunt geweest) op het laatste moment toch maar niet gedaan want Gent riep onder de vorm van een steak Martino die overheerlijk smaakte.

Wij danken onze vrienden voor dit leuke geschenk en mogen wij iedereen aanraden om nu een weekend te boeken met zijn/haar geliefde/soulmate/maatje/schoonmoeder/whatever, dit doet een mens deugd, echt waar. Fans weten al dat klikken op bovenstaande foto jullie naar de fotopagina van dit weekend brengt.

Bisous,

Katty & Koen