Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


dinsdag, juli 27, 2004

Gentsche Fieste!

Hoe zit dat nu met die Gentse Feesten? Ordinair volksvermaak of 'cultuur'? En was het vroeger niet beter? Kleinschaliger? Who cares, je maakt er tenslotte van wat je zelf wil, dus deze keer de meeste podia met gratis optredens resoluut links laten liggen en gekozen voor Kommilfoo in het Publiekstheater met een ronduit mooie overzichtsvoorstelling. Nooit van leven zou ik er gaan naar kijken zijn maar toch zo blij om mij te laten overhalen: pure poëzie van een ontroerende eenvoud, bij hun volgende bezoek aan Gent zal ik er zeker bij zijn.




Pole Pole op het water is gewoonweg prachtig, naar de bands op het podium over de Leie wordt niet altijd geluisterd maar da's normaal na een paar mojito's (iemand achter de bar kennen doet het alcohol gehalte met een paar graden stijgen, anders drink je duur gesuikerd water). Los van het voordeel dat ik enkel nog 150 meter moet gaan naar, de gelukkig geluidsarme, Wilderoosstraat om in mijn bed te vallen. Op woensdag Gabriel Rios vooral gehoord ipv gezien wegens teveel bekende tegen het lijf gelopen op ponton 4.



Op zaterdag op stap geweest met Gentse Feesten burgemeester Walter De Buck die ons meenam op zijn Barge voor een tocht over de Leie, onderwijl zijn schoonste liedjes zingende. Telkens als ik hem zie kraakt en piept Walter wat meer, maar vergaan, neen, voorlopig niet.



Bleu Note festival bezocht waar niet alleen de hapjes in de VIP bar best te pruimen waren maar vooral Angie Stone nog maar eens bewees wat voor een grote madam dit klein opdondertje is. Da Lady knows how to sing!



Authentiek Gents vertier: De Sosseteit van de Zatte Facteur. Zij brachten "Een giestige vertelling waarin vele soepkiekens die Gent hebben willen veranderen de Revue passeren, zoals daar zijn: nen Charles Kein, nen Filips de Schone, maar ook recentere gevallen zoals nen Hugo Claus enzo... Dat is allemaal op smaak gebrocht met kroakamandels, fritten van Elga, een schelleke Betsy & boeboe en mostard van Tierentyn." Ook de locatie kon moeilijk Gentser.