Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


vrijdag, februari 18, 2005

Egypte

Stond al zeer lang op lijstje van "things to see": de monumenten van de Egyptische cultuur. Cario viel af wegens een anders te druk programma en vooral de onwil om de 7 dagen strandvakantie nadien in te korten. Dus 1 week cruise op een ronduit prachtige boot en daarna 7 dagen zalig relaxen aan de Rode Zee.
Neen, we zijn niet ziek geworden op de boot en wees maar zeker dat we groen en fruit gegeten hebben. Mondje meermaals opengevallen bij tempel en beeld... en toch ook bij de ronduit middeleeuwse toestanden op de egyptische platteland. Ik blijf het zeer moeilijk vinden een land te bezoeken waar je nauwelijks een vrouw in het openbaar ziet, ik heb voor iedereen respect maar mijn kleine teen zegt dat een té grote integratie van geloof (om het even welk) de ontwikkeling van een land tegenhoud. En wij? We keerden mooi gebruind en een hoofd vol herinneringen terug.


verkopers op kleine bootjes bestormen de cruiseschepen aan de sluis van Esna


de avond valt in een klein nubisch dorpje


Curly in front of Aboe Simbel, kippevelarchitetuur


Nog nooit zoveel politie en wapens gezien als hier


Visjes in de Rode Zee


foto's: koen