Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


vrijdag, juli 01, 2005

Crybaby

Ik ben kwaad.
Ik ben zelfs woest.
Kan er mij iemand uitleggen waarom DASTHEATER moet ophouden te bestaan? Enkel en alleen omdat Bert Anciaux het opportuun vindt de geldkraan dicht te draaien? In wat voor een apenland leven wij dat Lulletjes Rozewater die tot voor een paar jaar nog "nachtvluchten-expert" waren nu plots het heilig licht zijn in cultuurland. Meer daarover en mijn reactie vind je hier

I'm too sweet to eat candy!

Dan ga je naar de dokter voor een routine bloedonderzoek en boem! Diagnose diabetes wordt gesteld met onmiddellijk bezoek aan specialist en nog vluggere opname in ziekenhuis. Vier keer per dag insuline spuiten stond er op het menu maar gelukkig blijkt de glycophase behandeling goed aan te slaan zodat die voorlopig achterwege blijven. En daar lig je dan, de ene info na de andere te verwerken met een stoet van verpleegsters, specialisten en diƫtistes aan je bed. De realiteit is, waar ik voorheen gewoon "Koen" was ben ik nu "Diabetes patient Koen".



yup, Halle Berry komt op voor mij!

Voeding moet strikt opgevolgd worden, alcohol zal binnen de perken moeten blijven, meer beweging een must. Hoe ik daar zelf tegenover sta? Leuk is dit niet (eufemisme van de eeuw), los van de verandering van levensstijl word ik nu ook met de symptomen van suikertekort (de hypo's) geconfronteerd en geloof mij, hevig zwetend, met hartkloppingen en bevende handen in je zetel zitten op je 36 is no fun. Er zijn ergere dingen in het leven, ik weet het, maar een verbod op gebak, chocolade, ijsroom en nog wat lekkers gaat veel verder dan ik nu kan inschatten. Nu zit ik nog in de veilige cocon van Casa Curly Goddess met weinig mogelijkheid tot zondigen maar ik weet nu al dat het in de toekomst af en toe moeilijk zal zijn.On the bright side: nooit waren er meer light- en sugarfree produkten in de handel dan nu. Deze namiddag terug naar het hospitaal, blijkt dat Suggar Daddy Koen 4 keer meer ijzer in zijn bloed heeft dan jij en ook dat moet opgevolgd worden. Het is nu niet de bedoeling mijn medisch dossier hier op de voet neer te pennen, ja, ik heb diabetes, neen, Koen blijft dezelfde Koen, voor mij wordt dit iets waar ik dagelijks mee geconfronteerd wordt maar het is nu niet de bedoeling jullie daar mee lastig te vallen. Jullie zitten daarenboven al opgescheept met Bert Anciaux.