Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


dinsdag, juli 19, 2005

en het kan nog huuger en druuger!

Ik hou van vliegen, niet het airbus-charter-lijnvlucht vliegen over de oceaan, daar verveel ik mij oeverloos, maar het vrij als een vogel gevoel met de lucht die langs je suist. Na ULM in de Pyreneeën en acro zweefvliegen boven de Elzas had ik nu de kans om dichter bij huis met een levende legende mee te vliegen. De Boeing Stearman is één van de bekendste dubbeldekkers ter wereld en niet voor niets staat deze klassieker bekend als “The biplane built like a truck that flies like an angel.





In Hoevenen stond er zo eentje op mij and the gang from the office te wachten voor een vlucht boven het haven- en Scheldegebied. De hemel was blauw, weinig wind en voor je het weet ben je de lucht in, de oren beschermd tegen het machtige gebrul van de motor. Zalig als met een bromfiets door de lucht klieven, kijkend naar de wriemelende wereld onder jou. Jammer dat de batterij van het fototoestel het net dan laat afweten. En helaas veel te snel terug aan de grond na een half uur. De oude rakker uit 1946 was gebruikt als opleidingsvliegtuig tijdens de oorlog en daarna als sproeivliegtuig. Nu wordt hij samen met zijn broertje gekoesterd in Hoevenen. Als je ooit de kans krijgt: doen!