Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


woensdag, maart 15, 2006

Zuid Afrika

Eindelijk een oude droom waar gemaakt en met Curly Goddess voor 17 dagen naar Zuid Afrika getrokken. Begeleid, in groep met 21 en super meegevallen. De gidse was van blanke Zuid Afrikaanse van inborst en dat viel te merken aan de wijde boog waarmee ze soms rond de geschiedenis van de apartheid fietste. Maar geen kwaad woord over haar, de eerste 14 dagen zijn we vooral gevallen voor de mooie Zuid Afrikaanse natuurpracht. Moeilijk te zeggen wat we het mooist vonden, op 4000 kilometer val je elke dag wel in verbazing van de fauna, flora of omgeving.

Ja we hebben de Big 5 gezien maar eigenlijk was het ons daar niet om te doen, een kleine kameleon maakte op ons evenveel indruk als een kudde van +60 olifanten. Eens onze groep uitgewuifd zijn we nog 2 dagen langer in Kaapstad gebleven, enerzijds om wat uit te rusten van het vermoeiend rondtrekken, anderzijds om ons meer in te leven in de zwarte geschiedenis van Zuid Afrika. Beelden zeggen ook hier meer dan woorden, dus geniet van onze foto reportage.


Originally uploaded by koen barboomba.

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home