Where's that webcam image of Thelma & Bertha?
For years you could watch here our chickens doing whatever they were doing which was basically nothing at all. This webcam started as a joke and we want to keep it this way but from an environmental point of view is keeping up a webcam/laptop/router NOT a good idea. So if you want to see our Ladies you're more than welcome at our home.


woensdag, september 21, 2005

Spanje olé



Op wat blitzbezoeken aan Barcelona na was het 17 jaar geleden dat ik met de rugzak door Andalusia trok. De costa's werden toen resoluut links gelaten en mijn mond viel open bij de schoonheid van Murcia, Lorca en vooral Cordoba én de gastvrijheid van de B&B's waar ik logeerde. Hier zijn we dan opnieuw voor iets wat veel weg had van een familiereunie gekoppeld aan eco-toerisme. De eerste dagen bij Curly Goddess ouders in Torreviega gelogeerd en letterlijk van tafel naar tafel gerold. Daarna naar zusje's berg gaan kijken in de buurt van Mojacar om af te sluiten in de wondermooie natuurparken van Sierra De Cazorla en Sierra De Segura. Daarna gebeurde er nog iets vreemd met Curly Goddess die in Cartagena een waas voor de ogen kreeg bij het zien van al die winkels, haar credit card tussen haar tanden klemde en joelend verdween onder het roepen van "shoppen! shoppen! shoppen!"

En omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden vind je hier the whole shebang met telkens in het description veld wat meer uitleg.

foto's © koen

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een koppeling maken

<< Home